anchetaonline.ro

Se prelungește perioada de înscriere pentru examenul de Bacalaureat 2023

de | 30.05.2023 20:30 | Știri, Cultură, Național

Ministerul Educației a anunțat că se prelungește perioada de înscriere a candidaților la sesiunea iunie – iulie a examenului de Bacalaureat 2023. Cu toate acestea, prelungirea perioadei nu afectează calendarul de desfășurare a probelor de evaluare a competențelor sau a probelor scrise conform Antena 3 CNN.

Ministerul Educației informează că a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul ministrului educației nr. 4.339/2023 pentru completarea ordinului de ministru nr. 3.505/2022 privind structura anului școlar 2022 – 2023, cu modificările și completările ulterioare.

Așadar, situația școlară a elevilor de clasele a XII-a zi, a XIII-a seral și frecvență redusă, se poate încheia până în ziua de 9 iunie 2023.

Precizăm că modificările la care facem referire nu afectează în niciun fel calendarul de desfășurare a probelor de evaluare a competențelor sau a probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2023 sau calendarul de desfășurare a probelor scrise ale Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a”, conform Ministerului Educației.

Foto descriptiv.

Foto Diez.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ministerul Educației a schimbat data. Evaluarea națională pentru clasa a VI-a, amânată din nou

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: