Începe modernizarea DJ 731D în comuna Coşeşti

de | 16.09.2022 19:00 | Administrație, Știri

Drumurile nesfârşite pe care primarul Nicolae Pană le-a făcut la Piteşti, insistenţele pe lângă conducerea judeţului şi buna colaborare a Primăriei cu Consiliul Judeţean Argeş au făcut ca una dintre cele mai aşteptate investiţii de modernizare a infrastructurii rutiere de pe raza comunei Coşeşti să fie la un pas de a deveni realitate.

drum judetean cosesti_modernizare

A fost lansată licitaţia pentru modernizarea a 1,75 km

Săptămâna trecută, CJ Argeş, prin intermediul Regiei Autonome de Drumuri Judeţene Argeş SA, a lansat licitaţia pentru obiectivul „Modernizare DJ 731 D, km. 15+075-km. 16+825, L = 1,75 km, comuna Coșești, județul Argeș”, ce are un buget de 2.534.481,46 lei (fără TVA). Pe această porţiune de drum, firma care va câştiga licitaţia va realiza lucrările de terasamente, va turna stratul de fundație din balast și stratul de fundație din piatră spartă şi va construi podeţele necesare pentru asigurarea scurgerii apelor.

Restul lucrărilor, inclusiv asfaltarea propriu-zisă, vor fi executate de către muncitorii Regiei de Drumuri. Astfel, dacă lucrurile vor merge conform graficului şi nu vor exista contestaţii sau alte piedici în atribuirea contractului, în două luni lucrările ar putea fi demarate.

Acesta este însă doar o etapă din procesul de modernizare a drumului judeţean 731D, pentru că în şedinţa din 28 iulie 2022, Consiliul Judeţean a adoptat o hotărâre prin care aprobă modernizarea DJ 731 D pe o lungime de peste 12 km, investiţie în valoare de 58,8 milioane lei.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro.

1,5 MILIARDE LEI PENTRU ARGEŞ. Coşeşti – 20 milioane lei pentru extinderea canalizării

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș | Coșești | Nicolae Pană

Ultimele articole