Furt într-un autobuz din Pitești! Hoții- prinși în fapt și dați pe mâna polițiștilor

de | 16.09.2022 18:48 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Doi bărbați au fost surprinși în timp ce furau din geanta unei bătrâne de 80 de ani, într-un autobuz, în municipiul Pitești.

Fapta s-a petrecut joi, 15 septembrie, iar cei doi hoți au fost văzuți de către un alt pasager din mijlocul de transport în comun. Bărbatul nu a stat pe gânduri, iar după ce a coborât din autobuz, a luat legătura cu polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, care se aflau în serviciu de patrulare, povestindu-le ce s-a întâmplat.

Oamenii legii au desfășurat cercetări, iar în urma acestora, a fost identificată femeia de 80 de ani, victimă a furtului. La scurt timp, au fost găsiți și cei doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii, un bărbat de 51 de ani, din Bascov și un bărbat de 47 de ani, din Rătești.

Ei au fost conduși la audieri, iar ulterior au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Foame mare! Un tânăr de 21 de ani a furat gustări dintr-un automat din Curtea de Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov