Foame mare! Un tânăr de 21 de ani a furat gustări dintr-un automat din Curtea de Argeș

de | 16.09.2022 16:19 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment

Foame mare pentru un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeș. În 2 nopți la rând, acesta a furat mai multe gustări dintr-un automat, aflat în incinta unui magazin din municipiu.

Faptele au avut loc în nopțile de 9 spre 10 și 10 spre 11 septembrie, cel mai probabil urmând să continue dacă nu era prins în fapt.

Polițiștii de investigații din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș au desfășurat cercetările, iar în data 15 septembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de furt calificat.

Ulterior, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Beată la 7 dimineața, o șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș