anchetaonline.ro

Început de an școlar cu emoții și bucurie la grădinița Elite Kids

de | 06.09.2022 15:03 | Știri, Anunțuri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Început de an școlar la grădinița Elite Kids

 

Emoții mari, ieri, 5 septembrie, la începerea noului an școlar. A fost o zi plină de trăiri, suspine și fericire la grădinița Elite Kids.

 

Elite Kids

 

Primii ani de viață ai copilului sunt cei mai importanți, tocmai de aceea alegerea grădiniței face, de multe ori, diferența. Grădinița Elite Kids (Strada Războieni, Nr. 35 C, Pitești) știe că, pentru un părinte, copilul este bunul cel mai de preț.

 

Elite Kids

 

Conceptul grădinitei

 a fost gândită în ideea de a veni în ajutorul părinților pentru îndrumarea și educarea celor mai frumoși ani din viața celor mici.  vor fi îndrumați spre a-și dezvolta personalitatea prin multe  interactive predate de personal de specialitate și a numeroaselor ateliere educaționale.

 

Oferta educațională

Pe lângă activitățile obligatorii din curriculum național, oferim o gamă variată de activități de dezvoltare personală (limba engleză, limba franceză, muzică, tenis, înot, artă teatrală).

Orele de limbi străine (o oră engleză/săptămână, o oră franceză/săptămână) sunt incluse în taxa de școlarizare.

În cadrul unității , cei mici beneficiază de ateliere creative lunare, utile în modelarea personalității și stimularea creativității proprii.

Atelierele creative sunt susținute în fiecare sfârșit de lună, după ce cadrele didactice termină proiectele tematice pentru consolidarea și aprofundarea competențelor dobândite.

 

Elite Kids

 

În fiecare anotimp și cu ocazia fiecărui eveniment special, organizăm activități extrașcolare

În perioada rece, activitățile extracurriculare sunt cele care vin în ajutorul cadrelor didactice pentru stimularea dezvoltării celor mici.

 

Elite

 

Târgul toamnei, Halloween-ul dar și Ziua Națională sunt doar câteva dintre evenimentele pe care copiii le așteaptă an de an.

Fiecare grupă are un cadru didactic cu studii de specialitate și este formată din aproximativ 15 . Grupele sunt stabilite în  de vârstă, începând cu 1 an și 10 luni până la 6 ani.

 

Elite Kids

 

Programul grădiniței

Grădinița funcționează cu  prelungit (7:30-18:00). Dispunem de două variante de program 7:30-17:00 sau 7:30-18:00.

Intervalul de primire al copiilor în unitate este cuprins între 7:30-9:00.

Meniul nostru cuprinde două mese calde (mic dejun și prânz) două gustări reci, acestea fiind gătite în bucătăria proprie a unității de învățământ. (Nu oferim copiilor gustări cumpărate).

Personalul grădiniței este format din asistent medical permanent, îngrijitoare, bucătar, cadre didactice pentru fiecare grupă.

De două ori pe săptămână efectuează vizite de specialitate atât medicul general, cât și psihologul, care observă copiii și realizează activități specifice cu aceștia.

 

Elite Kids

Mai multe informații puteți afla pe site-ul grădiniței elitekids.ro  sau la numărul de 0742092191.

 

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

NOU! TikTok va permite utilizatorilor să distribuie poveștile pe Facebook și Instagram

Citește articolele pe același subiecte: Grădinița Elite Kids | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: