O nouă funcție la TikTok! Ce vor putea face utilizatorii

de | 18.09.2022 22:41 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Veste pentru utilizatorii TikTok privind o nouă funcție care va fi introdusă, în curând, de aplicație. Reprezentanții TikTok au confirmat că utilizatorii vor putea distribui poveștile de pe aplicație pe Facebook și Instagram.

Funcția a fost deja lansată, dar este posibil ca pentru unii utilizatori să nu fie încă vizibilă.

Această schimbare a fost făcută pentru o da conținutului TikTok o vizibilitate mai mare.

De asemenea, recent, compania a anunțat că susține obiceiurile digitale sănătoase și va introduce noi funcții prin intermediul cărora utilizatorii vor putea să își controleze mai precis modalitatea de petrecere a timpului pe platformă.

Mai exact, Tik-Tok va lansa un instrument care va ajuta oamenii să își controleze timpul petrecut pe aplicație. De asemenea, vor putea primi notificări care să îi avertizeze când este recomandată o pauză de la Tik-Tok.

Mai mult, utilizatorii vor putea personaliza noile instrumente după cum își doresc. Astfel, va exista posibilitatea de setare a limitelor zilnice de petrecere a timpului pe Tik-Tok. Oamenii vot putea să monitorizeze și de câte ori au deschis aplicație pe zi.

Tik-Tok pregătește încă o mișcare! Vrea să intre pe piața de gaming

Dacă până acum, Tik-Tok s-a axat pe cucerirea platformelor de socializare prin video-uri sau provocări, mai nou, compania se orientează și spre gaming. Potrivit informațiilor Reuters, citate de Stiri pe Surse, Tik-Tok ar fi început să facă teste cu ajutorul utilizatorilor din Vietman, punându-le la dispoziție o funcție care să le permită să joace anumite jocuri în aplicație.

Pe lângă sursa nouă de venit, adusă companiei prin introducerea acestei funcții, scopul acestei schimbări ar fi aceea de a crește timpul petrecut de fanii Tik-Tok pe aplicație.

Aplicația are deja peste 1 miliard de utilizatori activi pe lună. Vietmanul a fost ales pentru aceste teste prin prisma pieței mari a cunoscătorilor în lumea gaming-ului și a internetului, dar și datorită populației tinere, 70% dintre locuitori având sub 35 de ani.

Vietnam, cu o populație majoritară sub 35 de ani, este o piață atractivă pentru rețelele sociale – TikTok, Meta, YouTube și Google. TikTok, deținută de compania chineză ByteDance, intenționează să-și extindă jocurile în Asia de Sud-Est”, relatează Reuters.

Potrivit sursei citate, schimbarea ar putea să fie făcută la finalul anului 2022.

 

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

Trend periculos pe TikTok! Tinerii se întind în mijlocul străzilor, pe trecerile de pietoni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instagram

Ultimele articole