Trend periculos pe TikTok! Tinerii se întind în mijlocul străzilor, pe trecerile de pietoni

de | 18.09.2022 17:55 | Știri, După subiect, Lifestyle

Fenomenul TikTok atrage foarte multe provocări periculoase făcute de tineri. Cea mai recentă dintre acestea face „furori” în Italia. Mai mulți tineri au fost surprinși în timp ce se întindeau în mijlocul străzilor,  pe trecerile de pietoni.

Pentru a fi în trend, aceștia se filmează când stau întinși, ridicându-se chiar înainte ca mașinile să se apropie de ei, fără să le pese că ar putea fi loviți de autoturisme.

Carabinierii au fost surprinși să descopere acest nou trend chiar în timp ce desfășurau o misiune. În timp ce analizau imaginile de pe camerele video într-o anchetă privind un jaf de la o bancă din orașul Nettuno, polițiștii italieni au făcut descoperirea.

La ora 4 dimineaţa, cinci tineri se întinseseră pe trecerea de pietoni şi s-au ridicat cu puţine clipe înainte ca o maşină care trecea în zonă să îi lovească.

Tinerii făceau toate aceste teribilisme doar pentru a posta TikTok.

Poliţiştii italieni au intensificat controalele nocturne, pentru că ei bănuiesc nu este un caz singular şi că se întâmplă adesea acest gen de fenomen pe străzi. În plus, camerele din zonă sunt verificate pentru a-i identifica pe cei cinci tineri, dar şi care este diminsiunea acestui fenomen la acest moment”, a relatat Naty Badea, potrivit Antena 3.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Poliția Română nu mai vrea Loganuri! Vor fi înlocuite cu BMW-uri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: