Crește valoarea tichetelor de masă la 40 lei! De când se aplică

de | 01.05.2023 09:29 | Știri, După locație, Economic, Național

Crește valoarea tichetelor de masă la 40 lei! De când se aplică

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, sâmbătă seara, printr-o postare pe rețelele de socializare că au început deja demersurile pentru ca valoarea tichetelor de masă primite de angajați să fie majorată la 40 de lei, dorind ca această creștere să se aplice începând cu 1 iulie 2023.

Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei şi ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie”, a scris pe Facebook Nicolae Ciucă.

El susține că, alături de partenerii de guvernare, a căutat cele mai bune soluții pentru a aduce mai mulți bani la bugetul de stat.

Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuință în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiți pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier și alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor.”

De asemenea, în mesajul postat pe Facebook, Nicolae Ciucă susține că în cursul vizitei de lucru de la Iași, și-a trecut în revistă toate planurile pentru a ajuta acest județ. Mai exact, este vorba despre spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii „Sfânta Maria”, autostrăzile A7 şi A8 şi toate proiectele de utilităţi în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin „Anghel Saligny”.

Alături de Iași, Gorjul este și el în atenția premierului. Acesta susține că întâlnirea cu echipa liberală din Gorj a fost una foarte productivă.

Întâlnirea cu echipa liberală din Gorj a fost una extrem de productivă. Am avut o amplă dezbatere despre obiectivele de dezvoltare ale județului. Îmi doresc ca transformarea Gorjului să însemne diversificarea economiei, reducerea decalajelor față de alte unități administrative, dar și venituri mai mari pentru locuitorii de aici.”

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Angajații din privat pot primi, de la anul, vouchere de vacanță!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: