A început o nouă sesiune de lucru în teren alături de cetățeni

de | 21.03.2024 09:07 | Pitești, Administrație

Primarul Cristian Gentea anunță că a început o nouă sesiune de lucru în teren și săptămânal va fi în cartiere pentru a discuta cu cetățenii. Prima întâlnire a avut loc cu cetățenii care stau în cartierul Trivale și pe strada Mărășești.

Discuțiile cu cetățenii au reprezentat un bun barometru pentru a identifica problemele și nemulțumirile oamenilor, iar Gentea nu s-a ferit în a sta de vorbă cu cetățenii, fie într-un cadru organizat, fie cu cei care-l opreau neașteptat pe stradă.

”Am început o nouă sesiune de lucru în teren alături de dumneavoastră, cetățenii, prima din 2024!

Ca în fiecare an, săptămânal, suntem în cartiere timp de două luni, pentru a ne informa reciproc, noi despre priorități administrative generale, dumneavoastră despre nevoi și priorități specifice zonelor în care locuiți.

În 20 martie ne-am reîntâlnit cu peste 90 de reprezentanți ai asociațiilor de proprietari din cartierul Trivale și strada Mărășești.

Fiecare astfel de întâlnire de lucru este un angajament că toți locuitorii sunt ascultați și implicați”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată ce s-a discutat la întâlnirea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole