Incident într-un magazin! Un dulap a căzut peste un copil de 6 ani

de | 20.05.2022 21:14 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Un incident a avut loc, vineri după-amiaza, în cunoscutul magazin Bucur Obor, din București. Un dulap aflat în complexul comercial a căzut peste un copil de 6 ani. Micuțul se afla împreună cu părinții lui în momentul producerii incidentului.

El a suferit un traumatism cranian și va fi operat în această seară.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la acest eveniment nefericit, iar la locul faptei au ajuns polițiștii din cadrul Secției 8 și un echipaj de prim ajutor. Însă, copilul nu a mai fost găsit acolo, fiind transportat la spital de către părinți.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8, precum și echipaj de prim ajutor, dar minorul nu a mai fost găsit la fața locului. Din primele verificări a rezultat că acest eveniment a avut loc, dar imediat părinții și copilul ar fi părăsit locația.

În urma verificarilor efectuate de către Secția 8 Poliție, a fost identificată familia, minorul fiind la acest moment în evaluare medicală la un spital din Sectorul 1.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.”, au transmis polițiștii.

Din fericire, starea copilului este stabilă. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla în ce împrejurări a avut loc evenimentul.

Bolizi de lux – făcuți harcea- parcea de Doreii care vopseau podul Otopeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bucur Obor | București

Ultimele articole