Bolizi de lux – făcuți harcea- parcea de Doreii care vopseau podul Otopeni!

de | 20.05.2022 20:06 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O întâmplare mai puțin obișnuită, care e de râs, dar și de plâns în același timp, a avut loc în timpul unor lucrări la podul Otopeni, din Capitală.

Mai multe mașini ale unor bucureșteni au fost stropite de către muncitori, în timp ce vopseau podul Otopeni. Neatenți, lucrătorii de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri, au ajuns să depună muncă „suplimentară”, dacă am putea să îi spunem așa, după ce au vopsit și mașinile care se aflau sub podul respectiv.

gafa proportii muncitori bucuresti vopsit balustrada pod otopeni masini sub pod 769071 - Bolizi de lux - făcuți harcea- parcea de Doreii care vopseau podul Otopeni!

Sursa Foto: Antena 3

Imaginile, demne de amuzament pentru internauți, dar înspăimântătoare pentru proprietarii mașinilor, au fost surprinse de un șofer și postate pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova.

Cel mai probabil, proprietarii autoturismelor vor acționa în instanță firma de construcții care a efectuat lucrările, în urma neglijenței angajaților săi. Este vorba de firma Construcții Generale Oltenia, angajată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri București.

gafa-proportii-muncitori-bucuresti-vopsit-balustrada-pod-otopeni-masini-sub-pod-769073

Sursa foto: Antena 3

Potrivit Antena 3, compania nu a reacționat până în acest moment, în urma ispravei lucrătorilor.

 

gafa proportii muncitori bucuresti vopsit balustrada pod otopeni masini sub pod 769074 - Bolizi de lux - făcuți harcea- parcea de Doreii care vopseau podul Otopeni!

Sursa foto: Antena 3

 

SCANDAL! Fotbaliști FC Argeș scoși cu forța din Nuba după ce au tras de iubitele altora!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: