SCANDAL! Fotbaliști FC Argeș scoși cu forța din Nuba după ce au tras de iubitele altora!

de | 19.05.2022 22:35 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

O seară care promitea să fie distractivă- cu alcool, muzică și fete- așa cum preferă majoritatea tinerilor care vin să se distreze în București, s-a terminat nu tocmai bine pentru doi fotbaliști ai echipei FC Argeș. În noaptea de sâmbătă, Iasmin Latovlevici și Cristi Tănase, au mers în celebrul club de fițe Nuba, din Capitală, iar acolo au întrecut măsura, atât cu băutura, cât și cu iubitele altor băieți din club.

Potrivit Cancan.ro, cei doi fotbaliști au fost protagoniștii unui scandal, pornit chiar de la ei, după ce ar fi încercat să „agațe” iubitele unor bărbați aflați în același club.

scandal-fotbalisti-arges (2)

Sursa foto: Cancan.ro

Iasmin Latovlevici și Cristi Tănase s-ar fi întâlnit cu un prieten bun, cu care ar fi petrecut. După câteva păhărele în plus, Tănase ar fi prins tupeu și ar fi trecut la „vânat” fetele din localul respectiv. Mijlocașul nu ar fi ratat nimic din ce trecea pe lângă el, indiferent că fata era însoțită sau nu.

Însă, distracția s-a terminat în jurul orei 4 dimineața, în momentul în care atenția lui s-ar fi îndreptat către iubita unui bărbat care a luat foc, atunci când și-a dat seama de intențiile fotbalistului.

scandal-fotbalisti-arges (1)

Foto Cancan.ro

Se pare că iubitul fetei s-a simițit foarte ofensat de gestul lui Tănase, astfel încât s-ar fi înfipt puțin în el, conform surselor Cancan. Între ei s-ar fi băgat Latovlevici, cu scopul de a-și scăpa colegul, însă situația a degenerat. În final, a fost nevoie de intervenția bodyguarzilor din club, care au intrat pe „ring” și i-au scos afară pe cei doi fotbaliști.

Deși Iasmin ar fi cerut scuze în numele colegului său, bodyguarzii nu s-au lăsat înduplecați și i-au dat afară pe amândoi.

În imagini se poate vedea cum fotbaliștii sunt lăsați la intrarea clubului de către bodyguarzi, rămânând cu buza umflată… nu știm însă dacă și la propriu. Cert este că seara s-a încheiat neplăcut pentru cei doi fotbalști ai echipei FC Argeș.

scandal-fotbalisti-arges (3)

Sursa foto: Cancan.ro

Sursa Foto Cancan.ro

 

Variola maimuței a ajuns în Europa! Alertă în mai multe țări

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristi Tănase | FC Arges | Iasmin Latovlevici | Nuba