Încă două sensuri unice în Pitești!

de | 19.05.2022 21:23 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria Pitești anunță că începând de astăzi, prin Administrația Domeniului Public, au fost instituite două sensuri unice.

Acestea au fost instituite pe strada Avram Iancu, cu sensul de circulație dinspre Bulevardul Frații Golești spre Bulevardul Republicii, iar cel de-al doilea pe segmentul de drum dintre blocurile 214 și 212, cu sensul de circulație dinspre Bulevardul Republicii către Bulevardul Frații Golești.

Aici vor fi puse și indicatoare rutiere cu semnificația ,,Oprirea interzisă” însoțite de plăcuțe adiționale ,,Ridicare autovehicule”.

sensuri-unice-pitesti (2)

Hotărârea a fost luată pentru fluidizarea traficului în zonă.

Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție în zonă, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră pentru evitarea incidentelor”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Au fost finalizate lucrările de reabilitare din zona străzilor Dimitrie Boteanu și Bucovina

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole