O jurnalistă și un tânăr au fost uciși în confruntările militare din Cisiordonia!

de | 19.05.2022 22:41 | Știri

  • O reporteră Al Jazeera și un adolescent palestinian au fost omorâți în urma unor schimburi de focuri!

Miercuri dimineață, jurnalista postului de televiziune Al Jazeera, Shareen Abu Akleh (care deținea dublă cetățenie) și un tânăr palestinian au fost uciși în urma unor schimburi de focuri între militanți islamiști și militari israelieni. Aceste focuri de armă au avut loc în nordul Cisiordanei, într-o tabără de refugiați.

Nu este clar încă dacă jurnalista Shareen Abu Akleh a fost împușcată de către trupele israeliene sau de combatanți palestini, precizează armata israeliană. Autoritățile au declanșat o investigație în acest caz.

Într-un incident similar, produs în apropierea orașului Ramallah, un palestinian în vârstă de doar 18 ani a decedat în urma unui foc de armă în confruntări cu armata israeliană, anunță Ministerul Sănătății din cadrul Autorității Palestiniene. Armata israeliană susține că au fost folosite gloanțe de cauciuc.

Credit foto: Mosab Shawer / Zuma Press / Profimedia

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tentativă de omor în Argeș! Femeie înjunghiată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Armata Română | Ministerul Sănătății

Ultimele articole