Inconștiență în timpul traversării unei căi ferate. S-a ales cu amendă, dar și cu permisul suspendat

de | 31.08.2023 21:21 | Eveniment, Județean

La un pas de tragedie. Un bărbat de 49 de ani, din Pitești, putea să moară strivit de tren. Însă, de data aceasta a avut noroc că a scăpat doar cu o amendă și cu permisul suspendat, după ce a trecut calea ferată fără să oprească la apropierea trenului.

În timp ce conducea mașina, ieri, 30 august, în jurul orei 18:00, pe strada Cavalerului din Ștefănești, bărbatul nu a respectat obligația de a opri la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere. Zona respectivă este semnalizată corespunzător, cu indicatoare.

În ziua de 30 august a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe str.Cavalerului, un bărbat de 49 de ani, din Pitești, care nu a respectat regulile la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere, semnalizată cu indicatoare, prin aceea că nu a oprit la apropierea trenului.”, transmite IPJ Argeș

Pentru fapta sa, piteșteanul a fost amendat cu 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile.

Din păcate, în ciuda tragediilor, mulți șoferi ignoră regulile de circulație la trecerea la nivel cu calea ferată.

foto descriptiv club feroviar

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vacanțele la mare se ieftinesc. Începe ediția de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Ștefănești