Inconștiență la volan! Tânăr de 19 ani-prins gonind cu 133 de km/h prin Pitești

de | 19.03.2024 14:32 | Județean, Eveniment

Din păcate, nu trece nicio zi fără ca șoferii vitezomani să își facă simțită prezența pe străzile din Argeș.

În acest sens, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în trafic. În urma acțiunilor, printre cei sancționați de oamenii legii s-au aflat și cei care au apăsat pedala de accelerație prea tare.

În această situație s-a aflat și un tânăr de 19 ani, din comuna Moșoaia, care, în cursul zilei ieri, 18 martie, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 133 de km/h, în timp ce se deplasa pe strada Calea Câmpulung din Pitești.

În urma celor constatate, tânărul vitezoman a fost amendat și lăsat fără permis de conducere pentru 120 zile.

Nu a fost însă singurul șofer vitezoman prins de polițiști. Și o tânără de 36 de ani, din Mioveni, a rămas fără permis pentru 90 de zile după ce a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 125 de km/h (cu 55 mai mult decât limita legală pe tronsonul respectiv de drum).

Ca urmare a abaterii, cea în cauză a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Viteza reprezintă una dintre cauzele principale ale producerii accidentelor rutiere. Cu toate acestea, vitezomanii nu par să fie impresionați de campaniile de informare și prevenire ale polițiștilor rutieri, continuând să apese pedala de accelerație mai mult decât le este permis.

Foto descriptiv: captură video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Grevă de avertisment la Poșta Română

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Moşoaia | Pitești