anchetaonline.ro

Inconștientul pământului! Conducea beat microbuzul cu elevi!

de | 27.09.2022 14:39 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Inconștiență crasă a unui bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Teiu! Omul, șofer pe un microbuz de transport școlar, a urcat beat la volan, fără să se gândească la pericolul pe care îl reprezintă fapta lui, atât pentru copii, cât și pentru el și ceilalți participanți la trafic.

Din fericire, înainte să se producă o tragedie, șoferul a fost depistat, astăzi, pe raza localității Teiu de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Leordeni – Postul de Poliție Teiu. După ce a fost pus să sufle în etilotest, s-a dovedit că bărbatul era beat, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Potrivit polițiștilor, în microbuz se aflau cinci pasageri: patru elevi și un cadru didactic.

Menționăm faptul că, în perioada 30 august – 2 septembrie 2022, polițiștii de la rutieră au derulat activităţi educativ-preventive şi de verificare a autovehiculelor special destinate transportului de elevi.
139 de astfel de autovehicule au fost reinventariate, iar polițiștii rutieri au reinstruit 137 de conducători auto cu privire la conduita preventivă pe timpul efectuării transportului.
Instruirea conducătorului auto în cauză, cu privire la respectarea normelor rutiere, a fost realizată în data de 30 august 2022.”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Leordeni