Incredibil! Criminalul de la Bran credea că victimele i-au făcut vrăji!

de | 18.01.2023 20:30 | Știri, După locație, Eveniment

Bărbatul suspectat de comiterea dublei crime de la Bran ar fi lăsat un bilet prin care își justifica acțiunile. Biletul a fost găsit chiar în casa sa și susține că ar fi fost vrăjit chiar de cei doi soți omorâți, conform prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu, potrivit Digi24.

De asemenea, acesta a mai declarat că biletul pare a fi mai mult „un document de justificare a faptelor decât un bilet de adio”.

Este un înscris faţă verso, cu elemente imprimate înainte, cât şi unele însemnări olografe, cu pixul. (…) Sunt (în acest bilet – n.r.) indicii că starea bărbatului nu ar fi fost cea firească – face referiri la divinitate în mai multe rânduri, se referă la mama lui decedată şi la faptul că aceasta a ajuns în Rai, în timp ce el va ajunge în altă parte. De asemenea, el invocă vrăjitorii, în sensul că acestea i-ar fi fost făcute de persoanele omorâte (…) La ce elemente cuprinde, pare mai degrabă un document de justificare decât unul de adio”, a declarat procurorul Adrian Radu, potrivit agenției Agerpres, conform Digi24.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto bzi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 23 de ani închis, după ce a condus sub influența alcoolului sau a altor substanțe!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole