Incredibil ce a putut face un bărbat de 40 de ani din Moșoaia! A fost trimis în judecată!

de | 10.06.2024 15:17 | Eveniment, Județean

  • Cercetări finalizate de polițiști!

Un bărbat de 40 de ani din Moșoaia a fost trimis în judecată într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere și ucidere a animalelor cu intenție, fără drept

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere prin incendiere și ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept, cu persoana bănuită cercetată în stare de arest preventiv.

În urma cerctărilor s-a stabilit că în noaptea de 8 spre 9 mai argeșeanul ar fi pătruns prin efracție în curtea unui imobil din aceeași localitate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și ar fi incendiat o anexă a imobilului, precum și un câine.

Polițiștii argeșeni reamintesc că în ziua de 16 mai, după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, mai transmit reprezentanții IPJ Argeș.

 

Foto Gazeta de Sud

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alegeri 2024. 14 dosare penale întocmite de polițiștii argeșeni

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Poiana Lacului

Ultimele articole