anchetaonline.ro

Îndrăgosteli în luna iubirii

de | 28.02.2022 16:49 | Lifestyle

  • Logodnă la Milano! Directorul CFL și-a cerut iubita în căsătorie

Bat clopote de nuntă! Directorul general al Continental Fast Line, Cosmin Costache, se pregătește să se recăsătorească. De ziua îndrăgostiților, acesta s-a logodit cu Corina Craioveanu, nutriționist și instructor de aerobic-fitness, în capitala modei, la Milano. Momentul romantic nu a lipsit de pe rețelele de socializare, cu toate detaliile de rigoare. La capitolul „detalii” s-a remarcat inelul ales de Cosmin Costache, un model al celebrului brand Tiffany&Co, care a și creionat, în 1886, imaginea inelului de logodnă așa cum îl știm astăzi. Bineînțeles că răspunsul a fost DA din toată inima, iar cei doi au împărtășit bucuria cu prietenii de pretutidneni, folosindu-se, așa cum spuneam, de rețelele de socializare. Cosmin Costache este un antreprenor de succes din Mioveni, conducând compania de transport Continental Fast Line, iar Corina, la rândul său, și-a creat un nume în zona de nutriție și fitness, deținând și un centru de profil.

  • Un cuplu nou în mediul public: Diana Eftene și-a prezentat iubitul cu care a plecat în Dubai

Diana Eftene Dubai

De Valentine’sDay, și frumoasa șefă de la Oficiul de Îmbunătățiri Funciare Argeș, Diana Eftene, a dezvăluit că este într-o relație. Deși ne-a obișnuit să fie foarte discretă în ceea ce privește viața privată, aflată câteva zile în concediu în Dubai, aceasta a postat imagini în care apare alături de un domn, alături de care formează o pereche foarte potrivită și lângă care pare foarte fericită.

Citește articolele pe același subiecte: Cosmin Costache CFL | Diana Eftene | Mioveni
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: