anchetaonline.ro

A apărut lista posturilor vacante din şcolile argeşene!

de | 28.02.2022 23:00 | Eveniment

A apărut lista posturilor vacante din şcolile argeşene!

Lista se va actualiza constant, cea finală cu posturile scoase la concurs urmând să fie publicată pe 6 mai

Săptămâna trecută, au început, oficial, etapele de mobilitate pentru cadrele didactice. Astfel, până pe 11 martie, vor fi analizate şi soluţionate cererile pentru completarea de normă și transferul prin restrângere de activitate (pentru titulari). Urmează, în perioada 14-21 martie, soluţionarea cererilor de ocupare pe viabilitatea postului, apoi pretransferurile în perioada 22 martie – 12 aprilie şi solicitările de continuitate pentru cei cu media peste 7, candidați cu definitivat sau înscriși la definitivat – 4 aprilie – 5 mai. Concursul de titularizare începe pe 6 mai, proba scrisă fiind programată pe 13 iulie.

Odată cu startul etapelor de mobilitate a fost lansat şi site-ul Titularizare 2022, unde este publicată lista posturilor disponibile, pentru care se bat profesorii argeşeni. În prima săptămână de la lansarea site-ului, în unităţile de învăţământ din judeţ erau74 de posturi cu viabilitate peste patru ani şi 273 posturi cu viabilitate mai mică de patru ani, dar şi peste 1100 de posturi incomplete. Lista se va actualiza însă constant, cea finală cu posturile scoase la concurs urmând să fie publicată pe 6 mai.

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: