Informații noi pentru locuitorii din Albeștii de Argeș

de | 23.10.2023 11:09 | Județean, Administrație

Administrația locală din Albeștii de Argeș lucrează în această perioadă la un proiect care vizează tranziția către economia circulară, prin dezvoltarea infrastructurii pentru managementul gunoiului de grajd și a altor deșeuri agricole compostabile, potrivit institutiilestatului.ro.

Mai aflăm de asemenea faptul că reprezentanții administrației au în vedere și înființarea unui parc fotovoltaic.

Noi avem înființate platforme de depozitare a gunoiului de grajd, printr-un proiect implementat acum aproape 10 ani – controlul integrat al deșeurilor. Dorim însă să modernizăm infrastructura existentă, atrăgând fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Cererea de finanțare cuprinde achiziționarea unui buldoexcavator, a unui tractor cu cap de 100 cp, a unui împrăștietor de gunoi de 8 tone, a două remorci a câte 10 tone, a unei cisterne de vidanjare de 5 tone precum și înființarea a 47 platforme individuale de colectare: 17 de tip 1 și 37 de tip 2”, a precizat consilierul superior de achiziții publice din cadrul Primăriei Albeștii de Argeș, Cristi Ștefan, conform sursei citate. 

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Medic nutriționist: ”Ca să fie ușor de digerat și să nu baloneze, pâinea se face din aluat care a stat la dospit 24-48 de ore”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș