Informații utile! Cât costă să arunci molozul?

de | 10.07.2024 14:13 | Pitești, Administrație

Administrația locală din Pitești reamintește cetățenilor că deșeurile provenite din construcții și demolări nu se depozitează/ridică odată cu deșeurile menajere. Ridicarea deșeurilor provenite din construcții și demolări nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor menajere, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri.

Cum scăpăm de deșeurile provenite din construcții și demolări?

În urma unei solicitări, Salubritate 2000 S.A. colectează și transportă deșeurile provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a acestora, serviciul fiind taxat în funcție de volumul ridicat.

Solicitările pot fi făcute la următoarele contacte: dispecerat – 0248/636 535, fax – 0248/ 215 308, e-mail – salubritate@gmail.com sau direct la sediul din strada Târgul din Vale, numărul 25. Tariful pentru colectarea și transportul acestor deșeuri este de 118,58 lei/mc – exclusiv TVA.

După efectuarea comenzii, deșeuri provenite din construcții și demolări se vor depozita în locul indicat de dispecerul care preia comanda (un loc accesibil utilajelor și care nu produce disconfort pietonilor sau conducătorilor auto), urmând să fie ridicate în cel mai scurt timp.

”De asemenea, aducem în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează”, transmit cei din administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: FC Argeș este singura reprezentantă a României repartizată direct în faza grupelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești