Inițiativă PNL Pitești a fost aprobat. Piteștenii care celebrează 50 de ani de căsnicie vor primi 1.000 lei!

de | 30.06.2023 15:16 | Știri, Pitești, Politic

Veste bună pentru piteștenii care celebrează 50, respectiv 60 de ani de căsătorie. De la intrarea în vigoare a proiectului HCL aceștia vor primi 1.000 lei. Inițiativa de majorare a sumei a aparținut celor de la PNL Pitești.

”Consilierii locali ai PNL Pitești au reușit o schimbare importantă: cuplurile care împlinesc 50 de ani sau 60 de ani de căsnicie vor primi o sumă mai mare din partea autorității locale”, transmit liberalii într-un comunicat.

Astfel, dacă până acum, era vorba despre 600 de lei, odată cu intrarea în vigoare a deciziei, seniorii vor primi 1000 de lei!

”Proiectul propus de consilierii locali liberali a fost votat cu majoritate de voturi. Este un gest de respect pentru modelul de cuplu, de familie, oferit de piteștenii care își petrec alături o perioadă atât de îndelungată”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PNL Câmpulung: Adoptarea stimulentului pentru nou născuți depinde de majoritatea politică a doamnei primar Elena Lasconi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Pitești

Ultimele articole