Au înnebunit de tot! Polițist argeșean – prins drogat pe motocicletă!

de | 19.09.2023 17:49 | Știri, Eveniment

Un polițist în vârstă de 23 de ani, din judeţul Argeş, angajat ca poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, a fost prins în timp ce conducea o motocicletă pe drumul naţional DN 15D, aflându-se sub influenţa drogurilor.

Bărbatul a fost depistat de colegii de la Seviciul Rutier care desfășurau o acțiune pe linia depistării șoferilor care conduc sub influența substanțelor psihoactive.

Polițistul a fost oprit la control pe drumul national 15D luni după-amiază. Conducea o motocicletă, înmatriculată provizoriu în municipiul București.

”În urma testării cu aparatul drugtest, a fost înregistrat rezultat pozitiv la două substanțe psihoactive”, a informat IPJ Vaslui, fără a preciza la ce substanțe a ieșit testul pozitiv..

Polițistul, originar din municipiul Pitești, județul Argeș, a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe urmand a fi efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui. Pe lângă ancheta penală, la nivelul IPJ Vaslui a fost declanșată procedura prealabilă de cercetare disciplinară.

 

 

foto descriptiv club feroviar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: