Cursuri de înot la Clubul Sportiv Real Bradu

de | 19.10.2023 11:55 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Înotul este un sport complet, ce ajută atât la dezvoltarea armonioasă a corpului, cât și la menținerea unui organism sănătos, ca să nu mai vorbim de siguranța pe care o oferă în vacanțele la mare sau ieșirile la piscină.

Înotul este potrivit pentru toate vârstele, iar localnicii din Bradu au la dispoziție, în cadrul  Clubului Sportiv Real Bradu, un bazin dedicat inițierii în acest sport.

Astfel, părinții nu mai sunt nevoiți să caute soluții pentru a ajunge la Pitești, la Ștefănești sau chiar la Mioveni pentru a își da copiii la lecții de înot.

Centru SPA a beneficiat recent de modernizare și oferă condiţii foarte bune pentru practicarea acestui sport, într-un cadru organizat.

La cursurile de înot organizate în cadrul Clubului Sportiv Bradu sunt așteptați copii cu vârsta începând de la 4 ani, iar mai multe informații despre cursuri puteţi afla de la Nicoleta Dubiţ – 0721.548.590 şi de la Roxana Ţancă – 0740.669.657.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Meteorologii anunță temperaturi de vară. Unde vor fi peste 30 de grade

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu