Înșelătorie în numele Petrom! Puteți rămâne fără bani

de | 11.11.2022 12:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Anunț pentru internauți! O nouă înșelătorie circulă, în aceste zile, pe internet, fiind folosit numele Petrom, unul dintre cele mai mari lanțuri de benzinării din țară.

Mai exact, pe internet este distribuit un mesaj semnat de Petrom, care conține un link. În respectivul mesaj se specifică faptul că cei care accesează pagina în cauză, pot câștiga 2.000 de lei. Tot ce ar trebui să facă utilizatorii ar fi să completeze un presupus chestionar.

atentie o noua inselatorie circula zilele acestea pe internet puteti ramane fara bani in doar 799347 - Înșelătorie în numele Petrom! Puteți rămâne fără bani

Foto replicaonline.ro

Mai mult, postarea este însoțită de comentarii pozitive precum „Nu pot să cred! Am câștigat un cadou, mulțumesc OMV Petrom!”, care nu sunt reale, având în vedere că presupusele feedback-uri sunt tot timpul aceleași, chiar dacă link-ul este accesat la o oră sau dată diferită.

omv 2 81fa81d582 - Înșelătorie în numele Petrom! Puteți rămâne fără bani

Speciliaștii atrag atenția că este vorba despre o încercare de fraudă prin prisma aniversării a 31 de ani de activitate a OMV Petrom. Amintim că în ultima perioadă au fost puse la cale mai multe încercări de fraudă în numele mai multe site-uri, instituții sau companii.

Foto replicaonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Licitație ANAF! Bijuterii scoase la vânzare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: OMV Petrom | Petrom