Licitație ANAF! Bijuterii scoase la vânzare

de | 10.11.2022 15:55 | Știri, După locație, După subiect, Economic

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) anunță organizarea unei licitații publice privind vânzarea unor bijuterii din metale și/sau pietre prețioase.

Licitațiile vor avea loc în mai multe orașe din țară, inclusiv în Capitală.

Pe 23 noiembrie va avea loc o licitație în București, la sediul ANAF, din str. Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2. ANAF anunță că prețul total de pornire a licitațiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint și pietre prețioase este de peste 1,5 milioane de lei.

bijuterii anaf - Licitație ANAF! Bijuterii scoase la vânzare

Totodată, licitații vor mai avea loc în Târgu Jiu sau Brașov în următoarea perioadă:

– în data de 14.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 4 din localitatea Tg.Jiu, str. Siretului, nr.6, cam. 408, et. 4, pentru valorificarea unui grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 9.418,43 lei.
– în data de 16.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 7, din localitatea Brașov, str. Alexandru Vlahuță, nr.59, jud. Brașov, pentru valorificarea a două gropuri, un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 65.078,22 lei și un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 326.647,03 lei;

ANAF, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale și/sau pietre prețioase”, a transmis ANAF.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi vouchere pentru români! Banii vor intra direct pe card

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole