Înșelătorii în școlile din România! Alertă de la Ministerul Educației

de | 08.02.2023 19:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Înșelătorii în școlile din România! Alertă de la Ministerul Educației

Ministerul Educației a transmis un avertisment de ultimă oră privind un nou tip de înșelătorie, care a fost semnalat în mai multe școli din România.

Potrivit reprezentanților Ministerului, au existat tentative de fraudă, falși angajați contactând cadre didactice și cerând bani pentru sinistrații din Turcia și Siria.

Mai mulți directori de învățământ și profesori au semnalt faptul că au fost contactați de diverse persoane, care se recomandă a fi angajați ai Ministerului Educației și solicită bani pentru sinistrați.

Având în vedere că mai multe cadre didactice şi directori ai unităţilor de învăţământ au primit apeluri prin care se solicită sume de bani de la persoane care se recomandă ca fiind angajaţi ai Ministerului Educaţiei, vă informăm că acestea nu aparţin şi nu reprezintă Ministerul Educaţiei.

Recomandăm persoanelor contactate în acest mod să se adreseze instituţiilor competente”, a transmis Ministerul Educației.

Totodată, ministerul adaugă faptul că astfel de inițiative sunt anunțate cu ajutorul canalelor oficiale de comunicare.

Menţionăm că toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale instituţiilor publice”, precizează reprezentanții Ministerului.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Furt la Spitalul de Pediatrie din Pitești! Hoțul a prădat mai multe instituții și firme

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: