Furt la Spitalul de Pediatrie din Pitești! Hoțul a prădat mai multe instituții și firme

de | 08.02.2023 17:49 | După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Pitești, Știri

Furt la Spitalul de Pediatrie din Pitești!

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Pitești a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind bănuit pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Întreaga sa „activitate” s-a desfășurat în doar câteva zile, între 31 ianuarie și 3 februarie, perioadă în care a reușit să sustragă mai multe bunuri, sume de bani, dar și două laptopuri din mai multe instituții din județul Argeș și din sediile și punctele de lucru ale unor firme.

Potrivit surselor noastre, bărbatul pândea instituțiile și firmele respective, iar atunci când considera că nu l-ar putea lua cineva la rost, întrebându-l ce caută acolo, intra fără să trezească suspiciuni. În acest fel, el a reușea să pătrundă, iar apoi cotrobăia până când găsea ceva de furat. Asffel, a sustras laptopuri, bani, dar și alte bunuri.

A furat din vestiarele de la Spitalul de Pediatrie

Conform surselor noastre, una din insituțiile prădate de piteștean este chiar Spitalul de Pediatrie, acolo unde în urmă cu o săptămână, ar fi reușit să intre prin zona unde se efectuează lucrări de reabilitare. Personalul, dar și părinții copiilor internați au crezut că este chiar unul dintre muncitori.

Surse din cadrul instituției precizează că bărbatul a ajuns la vestiarele medicilor și asistenților, de unde ar fi furat sume de bani. Reprezentanții unității spitalicești au anunțat poliția, iar la fața locului au ajuns polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești.

Mai mult, se pare că individul ar fi fost surprins de camerele de supraveghere, iar în acest mod, el a fost identificat și prins de oamenii legii.

În urma faptelor sale, comise în mai multe instituții și firme, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Valoarea totală a prejudiciului se ridică la peste 7.000 de lei.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș – Fostul ministru Chițoiu, judecat pentru ucidere din culpă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole