anchetaonline.ro

Victor Pițurcă scapă de controlul judiciar! Reacția fostului selecționer: „Dosarul e o făcătură”

de | 08.02.2023 18:31 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Victor Pițurcă scapă de controlul judiciar! Reacția fostului selecționer: „Dosarul e o făcătură”

Victor Pițurcă a scăpat și de controlul judiciar, conform deciziei Tribunalului București, în urma contestației. Decizia instanței este definitivă.

Fostul selecționer al României a avut o reacție după ce s-a aflat verdictul, declarând pentru Gazeta Sporturilor că acuzațiile care i s-au adus sunt absurde și că dosarul ar fi o făcătură.

E normal că am câștigat să mi se revoce controlul judiciar. De ce e normal? Fiindcă acest dosar e o făcătură, care cu greu poate apărea într-o societate normală.Dacă am ajuns să fiu vinovat că mi-am împrumutat fiul să facă o afacere, atunci..
Afacere care a fost de la început până la final foarte corectă. Bani curați, taxe plătite la stat! Nimic, dar absolut nimic care să fie incorect. Am fost acuzat de cumpărare de influență, cea mai penibilă acuzație care mi se putea aduce.
Cei care m-au acuzat de acest lucru m-au făcut să par în ochii opinie publice ca fiind bandit și escroc. În plus, vă imaginați la ce a fost supusă familia mea în toate aceste zile.
Această victorie, decizia de a-mi fi revocată măsura controlului judiciar, adică de a-mi fi redată libertatea sută la sută, e foarte normală, fiindcă judecătorul a înțeles exact cazul, în urma explicațiilor pe care le-am dat, atât eu, cât și avocații mei. Iar această decizie arată opiniei publice că eu n-am nici o vină în acest dosar”, a declarat Victor Pițurcă, conform sursei citate.

Amintim că Victor Pițurcă este vizat într-un dosar privind achiziționarea de măști neconforme, din perioada pandemiei de COVID-19.

Conform DNA, directorul general al Romarm, Gabriel Țuțu, ar fi încheiat cu o asociere de firme din care făcea parte și o societate controlată de Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, contracte de achiziție publică. În acest fel au fost cumpărate 7 utilaje neconforme de producere a măștilor de protecție.

Foto România Libera

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pițurcă Jr. și directorul Romarm au scăpat de arestul preventiv

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: