Instagram vine cu o nouă modificare care favorizează textul în locul pozelor!

de | 31.01.2023 19:58 | Știri, Județean, Lifestyle

Aplicația Instagram vine cu noi schimbări pentru utilizatori. Proprietarul Instagram, Meta, a anunțat pe data de 13 decembrie, lansarea Instagram „Notes”, o funcție care a fost descrisă ca fiind „o nouă modalitate de a vă împărtăși gândurile și de a vedea ce fac prietenii dvs.”, conform impact.ro.

Așadar, această nouă modificare oferă utilizatorilor oportunitatea de a posta despre starea lor de spirit sau despre modul în care se simt. Ei pot poșta, de asemenea, și despre starea lor de sănătate sau orice altceva le trece prin minte, oferind astfel, o funcție asemănătoare serviciilor de mesagerie de modă veche, precum AIM și MSN Messenger, potrivit sursei citate.

Astfel, utilizatorii pot distribui postări care conțin emoji și text, fără nicio fotografie, către cei pe care îi urmăresc sau către cineva din lista lor de prieteni apropiați.

 

Foto descriptiv.

Foto Cinco Dias El Pais

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat de 49 de ani a încercat să violeze o femeie într-un parc din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: