Instructor auto, prins în flagrant! Ar fi cerut 1.500 de lei pentru „a ajuta“ un cursant la proba practică

de | 17.10.2023 09:15 | Național, Eveniment

Un instructor auto din Craiova, în vârstă de 35 de ani, a fost prins în flagrant, luni, 16 octombrie, de polițiștii Anticorupție, în timp ce primea bani de la un cursant.

Bărbatul îi ceruse suma de 1.500 de lei, pentru a-i „aranja” proba practică. În schimbul banilor primiți, instructorul trebuia să intervină pe lângă polițiștii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj, astfel încât cursantul să promoveze facil și sigur proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

În data de 16.10.2023, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – SJA Dolj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au prins în flagrant un instructor auto, în timp ce primea o sumă de bani de la un cursant, în schimbul traficării unei presupuse influenţe asupra poliţiştilor examinatori cu care persoana în cauză urma să susţină proba practică pentru obţinerea permisului de conducere”, a transmis, luni, DGA, într-un comunicat de presă.

Ieri, în urma flagrantului, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

De asemenea, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi,  Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivā pentru 30 de zile.

foto descriptiv obiectivbr.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atentat terorist în Bruxelles. Doi turiști au murit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova

Ultimele articole