Reprezentanții Ambasadei SUA în România, întâlnire de lucru la Prefectura Argeș

de | 30.03.2023 13:25 | Știri, Administrație, Județean

Delegația Ambasadei SUA în România a avut astăzi, 30 martie, o întânire de lucru cu reprezentanții Prefecturii Argeș.

prefectura Argeș

Prefectul Radu Perianu a schimbat, în cadrul întâlnirii, informații utile cu Rebecca Molinoff, ofițer politic în cadrul Ambasadei.

Radu Perianu a vorbit și despre echipa de robotică „TehnoZ” a Colegiului Național “Zinca Golescu, care va participa la Campionatul Mondial de Robotică din Houston.

prefectura Argeș

Printre subiectele abordate au fost și cele legate de: siguranța școlară, prevenirea traficului de persoane și a traficului de droguri sau prevenția pe linie medicală.

Rebecca Molinoff a transmis la rândul său un mesaj de mulțumire adresat Guvernului României pentru ajutorul dat refugiaților ucrainieni.

prefectura Argeș

Mesajul integral al prefectului județului Argeș este următorul:

Îmi doresc o creștere a gradului de încredere al oamenilor în toate instituțiile statului și, în special, în Instituția Prefectului. A fost primul lucru pe care l-am transmis delegației Ambasadei SUA în România și faptul că ne dorim sfaturi legate de ce putem adăuga la activitatea noastră pentru a ne îndeplini acest obiectiv.

 

La întâlnirea care a avut loc astăzi la Instituția Prefectului județului Argeș am schimbat informații utile cu Rebecca Molinoff, ofițer politic în cadrul Ambasadei.

 

I-am vorbit despre echipa de robotică „TehnoZ” a Colegiului Național “Zinca Golescu”, elevi de care suntem mândri și care vor participa la Campionatul Mondial de Robotică care se va desfășura la Houston.

 

Au urmat discuții aplicate despre prioritățile pe care le are Instituția Prefectului județului Argeș: siguranța școlară, prevenirea traficului de persoane și a traficului de droguri, prevenția pe linie medicală.

 

Mesajul doamnei Rebecca Molinoff a fost de mulțumire către Guvernul României pentru eforturile depuse ca să ajute refugiații războiului din Ucraina”.

 

Foto: Prefectura Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Prefectura Argeș

Ultimele articole