Ce s-a întâmplat cu Faimosul? Viperele Vesele: ”Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars!”

de | 11.02.2024 13:15 | Național, Lifestyle

Pagina de Instagram Viperele Vesele, renumită pentru informațiile din culisele show-urilor, a venit, de curând, cu noi dezvăluiri ce au surprins spectatorii show-ului Survivor România All Stars. Astfel, cei de la Viperele Vesele, au dezvăluit că Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars. Faimosul se pare că a fost descalificat și asta din cauză că a fugit din show pentru că în concurs nu a fost adusă și iubita lui, Oana Ciocan, fosta războinică în Survivor 2022.

Sursă foto: screenshot

Oana Ciocan

Potrivit sursei citate, lui Jador i s-ar fi promis din partea producătorilor că, la un moment dat, în show va reveni și Oana Ciocan, concurentă cu care se pare că Jador ar avea o relație. Totodată, potrivit celor de la Fanatik, în seara zilei de vineri, 9 februarie, Jador a ieșit de la Survivor All Stars. Concurentul nu le-a oferit celor de la Fanatik niciun detaliu despre ieșirea sa din competiție.

Sursă foto: screenshot

Cei de la Viperele Vesele au scris pe pagina de Instagram: ”Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars! (…) Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins. Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. Aceștia au o relație încă de când au făcut vizita medicală, sentimentele dintre ei par a fi destul de puternice din moment ce Jador, recunoscut pentru discreție în privința vieții personale, ar fi fost dispus să își și-o asume în emisiune relația. Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune.

În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru rating.

Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut captiv 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care la tv, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi”.

Foto descriptiv. Sursă foto: screenshot.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Certificatul RAR Auto Pass va fi eliberat de la 1 decembrie. Ce informații conține

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Jador