Hârsești: Mort sub zidul casei bătrânești

de | 26.05.2023 14:23 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Hârsești: Mort sub zidul casei bătrânești

INFORMAȚII NOI

Moarte cumplită pentru un bărbat de 65 de ani din județul Argeș. După ce se mutase de curând în comuna Hârsești, acolo unde își cumpărase împreună cu soția o proprietate, s-a apucat să dărâme casa bătrânească de pe teren pentru a ridica o locuința nouă.

Lucra singur, așa că a dărâmat bucată cu bucată din casa bătrânească. Astăzi, ultimul perete a căzut peste el. A fost prins de la brâu în jos, dar nu s-a putut elibera și a pierdut mult sânge.

Nimeni nu l-a auzit strigând, doar într-un final soția lui a venit și a sunat autoritățile. Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Ambulanță au intervenit, dar bărbatul intrase deja într-o stare de inconștiență și a fost nevoie de resuscitare.

După aproximativ o oră a fost declarat decedat. A murit din cauza durerilor și a pierderilor masive de sânge.

A fost vorba despre un perete care a căzut peste o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 65 de ani, în timpul în care acesta încerca să dărâme o construcție.
Localnicii au reușit să îndepărteze din dărâmăturile care căzuseră peste victimă, iar pompierii l-au extras și au început manevrele de resuscitare, care au fost continuate de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.
Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.”, transmite ISU.

Informații inițiale

Pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș intervin de urgență, în localitatea Hârsești, Martalogi, în cazul unui zid din pământ, al unei case vechi, ce s-a surpat.

Conform primelor informații transmise de ISU Argeș, un bărbat a fost prins sub el.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei feminin dintre România și Slovacia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole