Intervenție contracronometru! O polițistă din Pitești a salvat o șoferiță inconștientă! Femeia era blocată în mașină

de | 15.03.2023 14:44 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Intervenție contracronometru! O polițistă din Pitești a salvat o șoferiță inconștientă și blocată în mașină

Intervenție contracronometru, miercuri, la ora prânzului, în Pitești. În jurul orei 12:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o mașină este oprită pe prima bandă de circulație de pe Bulevardul I.C. Brătianu din Pitești. În interior se afla o șoferiță, în vârstă de peste 50 de ani, care părea a avea semne vitale, dar era inconștientă.

În zonă au ajuns polițiștii Biroului Rutier Pitești, pentru a fi luate primele măsuri. Oamenii legii au încercat să pătrundă în mașină și să comunice cu femeia, până la sosirea echipajelor medicale, dar portierele erau blocate.

Având în vedere că femeia nu reacționa, dar geamul din dreapta față era întredeschis, inspectorul principal Elena Bădulescu a acționat, sprijinindu-se de plafonul mașinii a pătruns în interior și a deblocat ușile.

politista erou - Intervenție contracronometru! O polițistă din Pitești a salvat o șoferiță inconștientă! Femeia era blocată în mașină

Foto IPJ Argeș

A încercat să comunice cu femeia, însă aceasta nu răspundea stimulilor verbali sau fizici, însă colega noastră nu s-a pierdut cu firea și a imobilizat capul femeii, în același timp continuând să o liniștească verbal, până la sosirea echipajului medical.

Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Drona americană care a fost doborâtă de ruși decolase din România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole