Investiția se ridică la peste 4 milioane de lei. Începe construcția noului pod de la Poiana Lacului!

de | 13.02.2024 09:44 | Județean, Administrație

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, vine cu o nouă veste bună pentru județul Argeș: începe construcția noului pod de la Poiana Lacului. Investiția pentru noul pod de la Poiana Lacului se ridică la peste 4 milioane de lei.

După nenumărate demersuri și eforturi, în această lună se semnează contractul, iar în scurt timp urmează să înceapă lucrările la podul de pe DN 67B, la km 175+822, care va traversa Valea Răchita din comuna Poiana Lacului. Contestația depusă de către una dintre firmele înscrise la licitație a fost respinsă, așa că proiectul – parte a investiției mai ample de modernizare a drumului național Pitești – Drăgășani – poate începe, anunță cei9 de la PSD Argeș. Vă reamintim că vechiul pod a fost distrus în urma unor inundații.

Sursă foto: Facebook PSD Arges

“Mă bucur că toate obstacolele – și nu au fost deloc puține! – au fost îndepărtate, iar noul pod va fi, în sfârșit, construit. Este încă o dovadă a preocupării echipei PSD Argeș de a reabilita, moderniza și dezvolta infrastructura rutieră. Repet ce am spus și cu alte ocazii, pentru că este purul adevăr: nouă chiar ne pasă și asta o arată investițiile majore făcute în județul Argeș.”, a explicat președintele Ion Mînzînă, potrivit sursei citate.

sursă foto: Facebook PSD ARgeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Miercuri. Se oprește apa în oraşul Ştefăneşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: comuna Poiana Lacului | Consiliul Județean Argeș | Pitești | Poiana Lacului

Ultimele articole