anchetaonline.ro

Investiție importantă la Șuici! A fost inaugurată rețeaua de apă

de | 15.04.2022 12:44 | Știri, Administrație, După subiect, Rural

Schimbare importantă pentru locuitorii din comuna Șuici! A fost inaugurată rețeaua de apă din satul Valea Calului, proiect așteptat de mult timp de cetățenii din localitate.

Investitiția a fost finanțată prin PNDL 2, cu bani de la Ministerul Dezvoltării, Consiliul Județean și Consiliul Local, valoarea acesteia fiind de 1,95 milioane de lei, fără TVA. 60 de gospodării vor beneficia de noua rețea de apă.

La inaugurare au participat deputatul Simona Bucura Oprescu, senatorul Cristina Stocheci, deputatul Aurel Bălășoiu și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu, primarul Constantin Iatagan și membri ai Consilului Local Șuici.

suici - Investiție importantă la Șuici! A fost inaugurată rețeaua de apă

Felicit Consiliul Județean pentru contribuția pe care a avut-o la acest proiect și îl felicit primarul Constantin Iatagan și Consiliul Local Șuici fiindcă au avut priceperea de a iniția acest proiect, de a emite HCL aferent, de a aplica la Ministerul Dezvoltării pentru finanțare, finanțare pe care a obținut-o pentru că proiectul a fost bine făcut”, a scris deputatul Simona Bucura Oprescu pe pagina sa de Facebook.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Aurel Bălășoiu | PNDL | Simona Bucura-Oprescu | Șuici | Valea Calului