Amendă pentru un taximetrist din Câmpulung! Ce au descoperit polițiștii

de | 15.04.2022 13:19 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment

O faptă pe care o fac majoritatea taximetriștilor și care, de cele mai multe ori, este trecută cu vederea de pasageri, este sancționată dur de către oamenii legii.

Este și cazul unui taximetrist, în vârstă de 64 de ani, din Câmpulung, care își făcea meseria fără a avea în funcțiune aparatul de taxat.

Bărbatul a fost oprit de către polițiști pentru un control, în cursul zilei de miercuri, ocazie cu care au constatat această neregulă. Omul a fost amendat cu 1000 de lei.

În cursul zilei de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung – Biroul Ordine Publică, care acționau pe raza municipiului Câmpulung, au depistat un bărbat de 64 de ani, din Câmpulung, care efectua transport de persoane în regim taxi, dar nu avea în funcțiune aparatul de taxat.

În urma celor constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 38/2009 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere”, au transmis polițiștii argeșeni.

Sancțiuni de aproape 40.000 de lei pentru nerespectarea regulilor de circulație

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș și cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat, în ultimele 24 de ore, peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 40.000 de lei.

Mai mult, oamenii legii au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

soferi-control

S-a schimbat legea pentru șoferi! Ce se întâmplă cu rovinieta

Foto descriptiv: Digi 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole