Pitești: Noi examinatori la proba de traseu pentru obținerea permisului auto

de | 15.04.2022 14:23 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Dacă vă aflați printre argeșenii programați sâmbătă, 16 aprilie, la proba de traseu pentru obținerea permisului de conducere, trebuie să știți că vor fi 15 examinatori care vor face testările, dintre care 6 din Dolj.

Vestea a fost dată de către prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

6 examinatori din Dolj vor face testări pe trasee din Pitești, mâine, 16 aprilie.
Vor lucra alături de polițiștii Serviciului de Permise Argeș. În total, vor fi 15 examinatori”, a transmis prefectul de Argeș.

De asemenea, Radu Perianu a mai spus că timpul de așteptare pentru cei care se pregătesc să dea proba practică a examenului de permis a ajuns la 2 luni.

Timpul de așteptare pentru proba practică a examenului de permis a ajuns la 2 luni. În momentul în care am început demersurile, candidații așteptau și 4 luni.
Vom continua să căutăm soluții. Când am susținut eu examenul pentru permis, se dădeau ambele probe în aceeași zi. Știu că este o situație ideală la care este greu de ajuns, dar consider că fiecare zi redusă din acest timp de așteptare este de bun augur”, a adăugat Radu Perianu.

Noutatea privind reducerea timpului de așteptare este probabil cea mai  bună veste pe care o primesc cei care se pregătesc pentru proba practică a examenului auto, având în vedere că în ultimii ani, din cauza perioadei lungi de așteptare, cei mai mulți candidați aveau la dispoziție doar 3, maxim 4 ocazii de susținere a probei practice.

Foto descriptiv: Adevărul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole