ACUM: Arde o casă în Argeș!

de | 15.04.2022 14:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, la o casă din comuna Stoenești, în satul Contenești. Potrivit pompierilor care au ajuns la locul incendiului, focul se manifestă la acoperiș pe o suprafață de aproximativ 70 mp.

incendiu casa3 - ACUM: Arde o casă în Argeș!

Foto ISU Argeș: Incendiu Stoenești

La fața locului au ajuns salvatorii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Rucăr.

incendiu casa - ACUM: Arde o casă în Argeș!

Foto ISU Argeș: Incendiu Stoenești

La vederea focului, proprietarul, un bărbat de 71 de ani, a suferit un atac de panică. Acesta a fost transportat la spital.

În urma cercetărilor, se va stabili cauza incendiului.

52 de misiuni în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pompierii argeșeni au fost solicitați la 52 de misiuni. Printre cele mai importante au fost lichidarea a trei incendii de vegetație uscată, în urma cărora a ars o suprafață totală de teren de aproximativ 20.000 mp.

Incendiile au avut loc în următoarele localități:

– localitatea Călinești, unde a ars o suprafață de teren de circa 1.500 mp;
– localitatea Valea Danului, unde a ars atât vegetație uscată, cât și litieră de pădure pe o suprafață totală de circa 16.400 mp;
– localitatea Țițești, unde a ars o suprafață de teren de circa 2.000 mp.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | SMURD | Stoeneşti

Ultimele articole