anchetaonline.ro

Invitat la o petrecere, un piteștean a ajuns să fure de la oaspeți

de | 29.09.2022 14:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un piteștean, în vârstă de 27 de ani, a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat.

Acesta ar fi furat două telefoane mobile. Primul furt s-a produs în noaptea de 14 august, când, invitat la o petrecere, bărbatul a profitat de neatenția unui alt invitat și i-a furat telefonul.

Fapta a fost repetată câteva săptămâni mai târziu, pe data de 10 septembrie, chiar în locuința sa. Musafirul, care venise în vizită la tânăr, a rămas fără telefon, după ce piteșteanul i l-a furat.

Miercuri, 28 septembrie, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și al specialiștilor Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare, în Pitești, la locuințele bărbatului.

Oamenii legii au găsit mai multe bunuri cu valoare probatorie.

Tânărul va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv eBacau

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș