Invitație la evenimentul „Pentru tine, femeie!”. Ion Georgescu: ”Lăsați deoparte grijile cotidiene și bucurați-vă în numele meu de muzică și dans!”

de | 08.03.2024 11:59 | Mioveni, Lifestyle

După ce aseară a ieșit cu o declarație filmată și transmisă pe Facebook în care lăsa să se înțeleagă că nu va sta departe de scena publică și de alegerile care urmează, astăzi Ion Georgescu a transmis un mesaj domnelor și domnișoarelor, invitându-le la evenimentul, „Pentru tine, femeie!”, organizat de Consiliul Local prin Centrul Cultural Mioveni: ”Lăsați deoparte grijile cotidiene și bucurați-vă în numele meu de muzică și dans!”

Sursă foto: Facebook Georgescu Ion

”Dragi doamne, domnișoare,

În această zi specială, când sărbătorim forța și grația feminină, vă adresez cele mai calde aprecieri pentru tot ceea ce sunteți și ceea ce aduceți în viețile noastre și în comunitatea noastră

Fiecare dintre voi este o sursă de inspirație, un pilon de rezistență al familiei și o amprentă a bunătății Mioveniului. Voi sunteți cele care ocrotesc viitorul orașului.

În semn de recunoaștere pentru tot ceea ce faceți pentru familiile din orașul nostru, am onoarea să vă anunț că deși nu mai ocup funcția de primar, fiind suspendat, Consiliul Local prin Centrul Cultural Mioveni a făcut posibilă continuarea tradiției de a vă oferi și în acest an evenimentul „Pentru tine, femeie!” care vă este dedicat. Vă așteaptă artiștii preferați ca Diana Matei și Taraful Cleante, Valentin Sanfira și Taraful Cătălin Iancu și Roxana Dumitrache alturi de Ansamblul Plai de Dor.

Vă invit așadar, cu drag, să vă alăturați evenimentului care va avea loc astăzi, pe 8 Martie 2024, începând cu ora 18:00 la Sala Sporturilor din Mioveni. Lăsați deoparte grijile cotidiene și bucurați-vă în numele meu de muzică și dans!

Cu profundă admirație și respect,

Al dumneavoastră, Ion Georgescu”, este mesajul transmis de Ion Georgescu.

Sursă foto: Facebook Georgescu Ion.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Georgescu, live: ”Voi reveni negreșit, în curând, cu soluția mea pentru stabilitatea și protejarea viitorului orașului Mioveni!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu

Ultimele articole