Ioana Avram: Este foarte important să-ți descoperi pasiunea! Este minunat să câștigi bani, fără ca munca să fie o povară!

de | 30.01.2023 14:15 | Știri, După subiect, Județean, Lifestyle

 

Ioana Avram reprezintă unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume din industria de beauty a Argeșului, atât pe fondul talentului și al pasiunii cu care se dedică domeniului ales, cât și pe fondul serviciilor de calitate și pline de personalitate pe care salonul manageriat de ea – Ioana Beauty Center – le asigură de foarte mulți ani, pentru mii de cliente.

Această calitate derivă nu doar din dorința de a asigura servicii conform așteptărilor, ci din mentalitatea care definește atmosfera centrului de beauty, relația personală cu clientele, grija pentru fiecare amănunt, amabilitatea și starea de bine care marchează relația reciprocă.

Cea mai mare realizare vine când trag linie și realizez câte femei am putut face fericite! Sunt tare mândră, pentru că salonul Ioana Beauty Center a fost ales pentru cele mai frumoase povești din viața oamenilor. Suntem onorați și recunoscători clienților noștri!”, explică Ioana Avram exact mentalitatea de antreprenor-artist care a ajutat-o să-și câștige respectul și locul bine definit într-un domeniu atât de provocator și concurențial.

 

Am început să lucrez în acest frumos domeniu, pe care-l iubesc cu adevărat, înainte de a împlini vârsta majoratului și eram tare fericită atunci când cineva apela la serviciile mele. Pregătirea mea profesională a fost, încă de la început, extrem de temeinică. Am ales să mă calific la cele mai bune școli de beauty din București. Majoritatea timpului liber era dedicat calificării, perfecționării și practicii continue. În weekend, mă trezeam la 05:00 dimineața și alergam dintr-o localitate în alta, la diferite cliente, fără prea mari satisfacții financiare. Făceam totul din pasiune și din dorința de a exersa și, în cele din urmă, de a excela în acest domeniu, care a ajuns să îmi aducă satisfacții personale și financiare. Este foarte important să-ți descoperi pasiunea! Este minunat să câștigi bani, fără ca munca să fie o povară! Această meserie mi-a adus independența financiară de la 20 de ani. Sfatul meu pentru cei pasionați de frumos este să se perfecționeze continuu, să aibă răbdare, să muncească mult și să facă această meserie numai dacă o iubesc cu adevărat!”, este povestea Ioanei Avram, o poveste încărcată de frumos și sinceritate a unei ascensiuni bazate pe dedicare și pasiune.

Ioana Avram - Ioana Avram: Este foarte important să-ți descoperi pasiunea! Este minunat să câștigi bani, fără ca munca să fie o povară!

Dincolo însă de experiențe frumoase și stări de spirit pozitive, antreprenoriatul în această industrie nu este lipsit și de mari provocări, iar cea mai mare dintre toate o rezprezintă, ca în multe alte sfere de activitate, specializarea și calitatea oamenilor cu care lucrezi!

Într-adevăr, este criză de specialiști și spun asta din proprie experiență! Am investit foarte mult în oamenii de la care aveam așteptări și m-au dezamăgit. M-am confruntat și încă mă confrunt cu lipsa de personal. Piața muncii este instabilă, iar generația nouă speră la câștiguri mari, obținute rapid, fără prea mare efort.”

Chiar și pe fondul acestor provocări, Ioana Avram își construiește planurile de viitor cu aceeași pasiune și optimism care i-au marcat întreaga evoluție în carieră.

Îmi propun proiecte ambițioase, realiste și realizabile. Ultimii ani au fost dificili pentru toată lumea, dar 2022 a fost un an foarte bun, lucrurile intrând pe un făgaș normal. Sper ca și anul acesta să fie cel puțin la fel de bun!”, declară domnia-sa.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Gabriel Tudor: Sunt un om fericit de tot ceea ce fac, care se află acolo unde își dorește să fie, un om pasionat de meseria sa și mândru de orice reușită profesională!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole