Ion Prodănel. Traseu antreprenorial construit cu determinare, inițiative și curaj în asumarea riscurilor

de | 30.01.2023 14:30 | Știri, După subiect, Județean, Lifestyle

  • Atât timp cât ai un business bine pus la punct, sănătos construit, orice perioadă de criză poate fi depășită!

 

”Antreprenoriatul reprezintă o atitudine și nu este un loc de muncă”. Este unul dintre citatele ce definesc foarte bine înclinația și mentalitatea care trebuie să marcheze evoluția unui tânăr atunci când îmbrățișează mediul de business, ca decizie de activitate și dezvoltare.

Ion Prodănel, jucător al acestei noi generații, se încadrează foarte bine în tabloul de mai sus. A crescut într-o familie de antrepenori, s-a specializat în Europa pentru această ”misiune”  și a revenit acasă cu dorința de a-și pune amprenta personală asupra unor proiecte de business. Cel mai mult s-a atașat de zona HoReCa, acolo unde a ales să dezvolte și să inoveze la nivelul uneia dintre locațiile de tradiție din Pitești: Conti. Devenit, în ultimii ani, sub amprenta domniei-sale, Conti by PJR.

Consideră, de altfel, că momentul cel mai important al evoluției și realizărilor profesionale a fost fix cel în care a decis să debuteze în antreprenoriat. Dincolo de școala dobândită în familie și prin educația de specialitate, demonstrează constant că valorifică eficient  marile avantaje ale generației din care face parte: flexibilitatea, capacitatea de a schimba și de a inova, de a-și adapta propriile planuri și obiective la schimbările care survin cu viteză în businessul contemporan, de a construi echipe, de a identifica idei valoroase și de a căuta permanent resurse pentru a satisface fix ceea ce așteaptă clienții  de la afacerea sa.

Către acest ultim deziderat sunt orientate și planurile anului 2023 ale tânărului antreprenor:

Vom acționa cu mult entuziasm și cu determinarea  de a avea, în continuare, clienții multumiți!”, declară Ion Prodănel.

Este încrezător și hotărât, știe că face parte dintr-o generație care beneficiază de avantajele digitalizării și, mai ales, de infinit mai multe soluții de dezvoltare personală și profesională. Își propune, ca atare, să valorifice necontenit aceste beneficii în business , să contruiască cu perspectivă pe termen lung, să persiste în asigurarea unor servicii de calitate, permanent adaptate și updatate cu trendurile din industria HoReCa.

Și-a identificat corect mediul în care să acționeze conform propriilor trăsături și abilități, și-a găsit identitatea în piață, și-a stabilit setul de valori și convingeri și are încredere în cunoștințele dobândite și în nivelul de învățare asumat pentru a gestiona bine schimbările pieței și pentru a asigura sustenabilitatea proiectului Conti by PJR.

Nu se lase descurajat de problemele care au marcat, în ultimii ani, această industrie, considerând că ”dintotdeauna au existat crize”.

Se știe că ele sunt ciclice, dar – atât timp cât ai un business bine pus la punct, sănătos construit, orice perioadă de criză poate fi depășită”.

Această mentalitate a lui Ion Prodănel corespunde tiparului de manager care vede oportunități acolo unde alții văd probleme, care își construiește traseul antreprenorial cu perseverență, determinare, inițiativă, disponibilitatea de a-și asuma riscuri și de a dezvolta indiferent de context.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristiana Surdu: Educaţia este o prioritate, o pârghie-cheie pentru implementarea principiilor profesionale şi a unei strategii durabile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Prodănel

Ultimele articole