Larisa Vlăsceanu: Satisfacția reușitei merită toate eforturile!

de | 30.01.2023 14:45 | Știri, După subiect, Județean, Lifestyle

Animată permanent de dorința de a fi un jucător activ pe piața de business și cea socială, înarmată cu atributele de entuziasm, inovare și putere de muncă specifice generației sale, asumată – în paralel – în viața de familie, ca soție și mamă, Larisa Vlăsceanu este nu numai un exemplu public al Argeșului despre cum tinerii antreprenori și specialiști își pot construi un drum propriu spre succes prin determinare și voință de fier, dar și o doamnă care a spart barierele nescrise ale ascensiunii publice, devenind o voce și un lider.

  • Pornind din sfera expertizelor fiscale, a metamorfozat  specializarea educațională într-o oportunitate de business. A extins-o apoi și în alte domenii de activitate și a reușit să urce rapid – consecventă, entuziastă și responsabilă – în linia întâi a unor structuri asociative, de business sau sociale, cu puternic impact și cu un rol activ în Argeș. Enumerăm printre acestea UGIR  – Uniunea Generală a Industriașilor din Romania – Filiala Argeș, Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin – Filiala Argeș, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș sau Clubul Rotary Pitești. S-a implicat în implementarea a numeroase proiecte și evenimente publice, a câștigat încrederea și aprecierea colegilor cu privire la reușite obținute, și-a demonstrat abilitățile de organizator și manager în fața fiecărei provocări. 

A devenit astfel o personalitate vizibilă și respectată, un antreprenor determinat și orientat pe rezultate viabile. În egală măsură, o doamnă sufletistă și dedicată, energică și mereu pozitivă în acțiunile asumate.

Au ajutat, în evoluția domniei-sale, curajul de a risca și de a înfrunta bariere și obstacole, volumul enorm de timp și de muncă acordate antreprenoriatului, încrederea în propria persoană și în forțele sale, învățarea permanentă, autodisciplina și dorința de a demonstra. 

Consideră că aceste valori definesc, de fapt, reușita unui om, indiferent de generația din care face parte și că cel mai importante este ca – odată format – să fie bun în ceea ce face.

„Pot spune, de exemplu, că parcursul meu profesional a fost unul pe care mi l-am ales în cunoștință de cauză, asumându-mi anii petrecuți pentru dezvoltarea mea. Facultate, masterat, stagiu ca expert contabil și alt stagiu pentru auditor financiar, examene peste examene… Da, probabil nu sună prea distractiv. Dar satisfacția reușitei merită toate eforturile!”

Și cu satisfacție privește, într-adevăr, la tot ceea ce a realizat profesional, iar pe primul loc într-o analiză a acestor realizări consemnează obținerea calității de auditor financiar.

 

Cu stăpânire de sine, cu grijă față de propria imagine, cu forță de organizare și mobilizare specifică sexului frumos, Larisa Vlăsceanu poate spune astăzi că știe ce își dorește și ce poate face ca specialist pe o piață extrem de aglomerată și dominată, ani în șir, de generații care au avut un alt start, dar și în fața provocărilor ridicate de o generație care nu mai are anduranță în a crește și în a se perfecționa. 

Formarea este o soluție, dar necesită timp și răbdare și uneori nu dispui de acestea. Cred că este și mai dificil dacă ești la început de carieră și îți lipsește răbdarea de a te specializa. Nu te poți aștepta la funcții și salarii mari decât dacă aduci plusvaloare entității pe care o deservești.”, explică domnia-sa.

 

În ceea ce o privește, cu ochii și mintea ațintite către viitor, Larisa Vlăsceanu declară că începe cu elan anul 2023 și cu intenții clare ca, în următorii doi ani, prezența serviciilor manageriate de către domnia-sa să se simtă în toate cele 7 județe ale regiunii Sud-Muntenia. 

Citiși, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Gabriel Vasilescu Jr.: Mereu există lucruri ce pot fi învățate sau îmbunătățite!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole