Gabriel Vasilescu Jr.: Mereu există lucruri ce pot fi învățate sau îmbunătățite!

de | 30.01.2023 13:45 | Știri, După subiect, Județean, Lifestyle

Este tânăr, determinat și cât se poate de încrezător în propriile forțe. A fost sprijinit în visul său de a manageria propriul business și nu a dezamăgit, investind constant în pregătirea sa. Gabriel Vasilescu Jr. este manager transport în cadrul SC DGF CRIS TRANSPORT  SRL și manager vânzări la SC GLOBAL CONSULTYNG SRL. De asemenea, este și inspector SSM & SU la SC NATISAN MEDICINĂ GENERALĂ  SRL.

Anul 2023 a început pentru Gabriel Vasilescu Jr. cu speranța că rezoluțiile pe care și le-a propus nu vor rămâne doar pe hârtie.

”În luna ianuarie a fiecărui an, majoritatea oamenilor vorbesc despre planuri, unii le și conturează, dar puțini reușesc să le implementeze și să își mențină consecvența în atingerea lor. Eu intenționez să mă încadrez în cea de-a treia categorie. Îmi doresc foarte mult ca în anul 2023 să dezvolt firma, iar acest lucru este posibil doar dacă mă dedic dezvoltării mele, atât pe plan personal, cât și profesional. Altfel spus, intenționez să îmi aliniez comportamentul, deciziile și acțiunile mele la cele trei cuvinte-cheie care să îmi marcheze întreg anul. Și aceste trei cuvinte sunt: învățare, dedicare și progres.”

Gabriel Vasilescu - Gabriel Vasilescu Jr.: Mereu există lucruri ce pot fi învățate sau îmbunătățite!

Se discută tot mai mult despre criza de specialiști, indiferent despre domeniul de activitate. Este valabil și pentru domeniile în care activează tânărul manager.

”Este important ca tinerii să identifice domeniul de interes cu o claritate cât mai mare și să se dedice în cea mai mare parte a timpului, pentru a deveni adevărați specialiști pe aria lor de interes. Și cred că cei care au această claritate au toate șansele să devină din ce în ce mai buni. Mi-aș dori să lucrez cu oameni care au simțul aplicabilității noțiunilor pe care ei le-au aprofundat, care știu să găsească soluții la toate problemele zilnice și care știu să le și implementeze cu succes.”, ne-a mai declarat Gabriel Vasilescu.

Face parte din noua generație, cea care s-a educat după 1989 când, se spune, învățământul a cam scârțâit din toate încheieturile, sub numeroasele experimente care s-au făcut pe acesta. Gabriel Vasilescu spune că cel mai important este ca tu să vrei să înveți. Și nu doar în școală, ci să te perfecționezi continuu.

”Pentru mine a contat foarte mult prima facultate pe care am urmat-o la București, Universitatea Construcții, pentru că ea mi-a marcat alegerea viitoarei mele cariere profesionale. Pe urmă, împreună cu familia, am reușit să dezvolt un business în domeniul serviciilor SSM, SU, Mediu, RSVTI și coordonare în domeniul șantierelor temporare și mobile. Desigur că evoluția tehnologică, digitalizarea și accesul facil la o multitudine de informații reprezintă un avantaj al generației actuale în comparație cu generațiile anterioare; dar subliniez că mediul plin de oportunități este benefic doar acelora care vor să beneficieze cu adevărat de el. Există perioade și perioade, unele benefice, altele mai puțin avantajoase, important este modul în care fiecare știe să le valorifice. În ceea ce mă privește, consider că dezvoltarea profesională nu este niciodată finalizată, deoarece omul se schimbă și se dezvoltă odată cu trecerea timpului, este esențial pentru orice om care se respectă să-și impună singur niște limite de timp, moment în care își revizuiește planul și îl actualizează: mereu există lucruri ce pot fi învățate sau îmbunătățite!”

Deși susține că nu este, momentan, cazul unui inventar al celor mai notabile realizări, având în vedere și vârsta, Gabriel Vasilescu se declară mulțumit cu evoluția parcursului său profesional și antreprenorial, așa cum a fost acesta până acum.

”Orice afacere se construiește și se dezvoltă cu sprijinul altor oameni care te vor ajuta să-ți vezi visul devenind realitate! Pot spune totuși că în ultimii ani am reușit să am două proiecte de suflet care simt că m-au marcat cel mai mult. Unul este centrat pe digitalizarea societății prin implementarea unui soft specializat în domeniul securității și sănătății în muncă și al doilea este continuarea studiilor de specialitate în domeniul în care activez.”

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dumitru Tudosoiu: Să îmi fac treaba bine și cu bună-credință! ACESTA ESTE PROIECTUL MEU

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole