(VIDEO) A început protestul organizat de Dacia! Mii de oameni sunt în stradă

de | 17.11.2022 13:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Mioveni

A început protestul organizat de sindicaliștii de la Uzina Dacia, din Mioveni, joi, 17 noiembrie.

protest dacia 3 - (VIDEO) A început protestul organizat de Dacia! Mii de oameni sunt în stradă

Începând cu ora 12:30, angajații s-au îndreptat către porțile de ieșire ale uzinei, pentru a merge în centrul orașului, acolo unde își strigă nemulțumirile.

Sunt mii de oameni nemulțumiți de situația economică actuală. Aceștia cer creșterea salariului minim brut pe țară și a celorlalte salarii obținute prin negocieri colective, dar și măsuri de protecție și susținere a locurilor de muncă.

protest dacia 2 - (VIDEO) A început protestul organizat de Dacia! Mii de oameni sunt în stradă

Totodată, angajații Dacia spunn că sunt necesare introducerea unor măsuri de plafonare a costului facturilor la utilități.

protest dacia mioveni 3 - (VIDEO) A început protestul organizat de Dacia! Mii de oameni sunt în stradă

Miercuri seara, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a făcut un anunț privind protestul organizat de către sindicaliștii de la Uzina Dacia.

Edilul recomandă șoferilor să evite zona centrală a orașului Mioveni, în intervalul orar 13.00-15.00, pentru a evita crearea unor ambuteiaje.

Pe străzile adiacente platoului Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, respectiv Str. Radu cel Frumos, Str. Uirii, Str. Tudor Mușatescu este posibil ca în intervalul menționat, accesul auto să fie restricționat sau să se circule cu dificultate!”, a transmis primarul Ion Georgescu.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

VA FI PROTEST! Mii de angajați de la Uzina Dacia, în stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole