Ionuț Gheorghe, ales președinte al PNL Călinești

de | 05.03.2023 14:29 | Știri, Politic, Rural

Astăzi, PNL Călinești și-a ales președintele și noua echipă a Biroului Permanent Local. În funcția de președinte al filialei liberale din Călinești a fost ales Ionuț Gheorghe, potrivit comunicatului PNL Argeș. La eveniment a fost prezentă și Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș.

Sursă foto: PNL Arges

”Felicitări, Ionuț Gheorghe pentru confirmarea în funcția de lider! Ai o misiune grea dar nu imposibilă, să construiești o echipă tenace, de forță, orientată către succes care să ofere o alternativă serioasă la actuala administrație.

Dacă până acum cetățenii din Călinești au fost tratați cu dispreț și dezinteres de actualul edil, dacă primăria a fost condusă prin abuzuri și ilegalități, a venit vremea ca actuala stare să se schimbe. Și această comună poate fi condusă altfel: mai puțin arbitrar și mai puțin agresiv!

Ionuț Gheorghe este un om echilibrat, muncitor, are o carieră profesională impecabilă și o dorință extraordinară de a face bine. Felicitări, Ionuț pentru alegerea în funcția de președinte al PNL Călinești și mult succes în activitatea politică!”, se arată în comunicatul de presă transmis de PNL Argeș.

Sursă foto: PNL Arges

Dumitru Roland Florian, președinte interimar PNL Albota

Tot astăzi, 05 martie 2023, în ședința BPJ a PNL Argeș a fost votată o conducere interimară la PNL Albota, noul președinte interimar fiind ales în persoana lui Dumitru Roland Florian. ”Avem convingerea că Florian va folosi experiența acumulată ca inginer topograf pentru a dinamiza activitatea organizației liberale din Albota”, se arată în comunicatul PNL Argeș.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: Interzis publicității la jocurile de noroc și pariuri sportive!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș